Dealer worden

Scents & Senses
Scents & Senses, gevestigd te ’s-Gravendeel, een klein dorpje in de Hoekse Waard dichtbij Dordrecht en Rotterdam, is trots op de prachtige merken die zij vertegenwoordigt. Voor deze merken, Yankee Candle en Edwin Jagger, heeft Scents & Senses de exclusieve distributierechten verworven voor de gehele Benelux. Voor de afzet van deze producten onderhouden wij een actieve en dynamische dealerorganisatie en bieden wij zoveel als mogelijk ondersteuning aan alle wederverkopers die de kracht van deze prachtige merken hebben onderkend.

Yankee Candle
De markt voor
kaarsen, en voor geurkaarsen in het bijzonder, is in de afgelopen 5 jaar enorm toegenomen en het ligt in de lijn der verwachtingen dat de markt nog verder zal toenemen. Yankee Candle bestaat ​​al meer dan 30 jaar en brengt een lange traditie van vakmanschap, kwaliteit, assortiment en succesvolle marketing en verkoop naar de Europese markt. Yankee Candle is trots op de producten die zij vervaardigt en aanbiedt en werkt in nauwe samenwerking met haar distributeurs.
Yankee Candle kaarsen worden volgens strenge normen gefabriceerd in de fabriek in de Verenigde Staten, en zijn gebaseerd op de eisen die consumenten aan kwaliteitsproducten stellen. Yankee Candle producten zijn vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Yankee Candle is van mening dat de weg naar succes leidt via samenwerking met haar klanten; een traditie die succesvol is gebleken in de afgelopen dertig jaar en die wij graag voortzetten.Dealer worden
Ook wij van Scents & Senses staan voor samenwerking met onze klanten en bieden volop kansen aan ondernemers die kwaliteitsproducten herkennen en waarderen en deel willen uitmaken van een dynamische organisatie. Hebt u een winkel en bent u geïnteresseerd in de verkoop van deze prachtige producten? Neem dan meteen contact met ons op en wij zullen u graag uiteenzetten wat de mogelijkheden van een dealerschap zijn. U zult verrast zijn welke mogelijkheden onze merken bieden en hoe u op eenvoudige wijze uw omzet kunt vergroten met de topmerken Yankee Candle en Millefiori Milano.

U kunt ons als volgt bereiken:


Scents & Senses
Kerkstraat 23
3295 BD  's-Gravendeel
Nederland

Tel. +31 (0)499 460 603
Fax +31 (0)499 460 337
E-mail info@scents-senses.nl 


 

© 2018 www.scents-senses.nl - Alle rechten voorbehouden | sitemap | disclaimer | cookie policy | contact De Indruk