Scents & Senses

Scents & Senses gevestigd te `s-Gravendeel is een jong dynamisch team en is trots op de prachtige merken die zij vertegenwoordigt.

De merken die wij vertegenwoordigen zijn Yankee Candle, Millefiori Milano, WoodWick en Edwin Jagger

Voor de verkoop van deze producten onderhouden wij een intensief contact met onze wederverkopers die de kracht van deze prachtige merken hebben onderkend.
 

Dealer worden?

Waar kunt u ons vinden?

Verkooppunten

Bent u op zoek naar een verkooppunt van Yankee Candle, WoodWick, Millefiori Milano of Edwin Jagger?  
Vul uw woonplaats of postcode in (voorbeeld: 1234AB) en u ziet direct de in uw omgeving gevestigde verkooppunten met het adres en de merken die zij vertegenwoordigen.
 

Verkooppunten

Welkom bij Scents & Senses

Scents & Senses is importeur en distributeur van de merken Yankee Candle,  Millefiori Milano, WoodWick en Edwin Jagger.
Wij leveren via deze website uitsluitend aan wederverkopers. Voor particuliere verkoop verwijzen we u graag naar onze wederverkopers. Via het menu “verkooppunten” vindt u de winkel bij u in de buurt. 
Bent u winkelier en wilt u dealer worden van onze merken? Klik hier voor meer informatie. Wij nodigen u van harte  uit voor een gesprek in onze showroom waar wij u verder kunnen informeren over onze producten. 
 
Heeft u vragen? Klik dan op “contact” hier vindt u onze contactgegevens.  
Wij staan u graag te woord!


Scents & Senses

Lees meer

Millefiori Milano
Een speciale geur

Millefiori Milano

Een speciale geur, een stijlvolle accessoire, een toegewijde ruimte: dit is de Millefiori ervaring, waar geuren elkaar ontmoeten en unieke producten aanbieden. Millefiori geuren brengen je door een persoonlijke levensstijl, door je wereld te parfumeren en in stijl te versieren.

Lees meer